Ultralightweight Foldable Compact Wheelchair

Ultralightweight Foldable Compact Wheelchair

manuel kørestol LK801C2 er en letvægts foldet manuel kørestol, det er sort pulverlakeret stålramme og sort Noly-sæde let at rengøre, den specielle anti-vælte, mere sikker.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

UltraLightweight Compact Wheelchair er nem at løfte og den lille størrelse gør den ideel til rejser. Vejer kun 24 kg. Stolen er nem at opbevare og transportere. Denne serie sæde og ryg foldes ned, samt hurtiggaffelgaffelene, og bagakslen giver mulighed for en meget mindre foldet dimension end enhver anden ultra letvægts kørestol på markedet. De faste fodstøtter har hælløkker for ekstra komfort og sikkerhed.


Produktdetaljer:

No-pneumatiske kørestole LK801C2 detaljer:

Ikke-pneumatisk handicappet manuel kørestol.png
  • Håndfælgen er højspændt Polyesterethylen, slidstærk og glidende.

  • Opbevaringslomme bag ryglæn
Sammenfoldelig kørestol.png
  • 8 "× 1" Polyurethan Flat Free Front Casters

  • 24 "x 1.375" Polyurethan Flat Free Dæk med Slidbane.


ikke-pneumatisk kørestol.png PVC armlæn: let at rengøre, mere behageligt.


TIM截图20181031164727


Produktkvalifikationer:

1.jpg


Firmaprofil:

Tianjin Linkang Medical Apparatus Co, Ltd er en medicinsk udstyrsproducent beliggende i Tianjin China.We har været specialiseret i forskning og udvikling, produktion og marked for sundhedspleje medicinsk udstyr mere end 10 years.Our vigtigste produkter, herunder sundhedspleje udstyr og andre medicinske forbrugsstoffer. Vi har en ny standard moderne fabrik bygning på 30.000 kvadratmeter, mere end 100 ansatte kvartaler, to kontorbygninger. Og udstyret med moderne lager-, logistik- og distributionsfaciliteter.

Vi har vores eget design og test afdeling, og OEM er acceptabelt. Desuden har vi en grundlæggende produktionskapacitet på 800.000 enheder årlig produktion. Der er bærbart wheelcahir, også elektrisk kørestol, informere os om dit behov, vi vil svare dig på kort tid.


FAQ:

Q1. Hvad er dine pakningsbetingelser?

A: Generelt pakker vi kørestole i stødtæt og dæmpet skum og brune kartoner dækket af vandtæt plastikfilm.

Q2. Hvad er dine betalingsbetingelser?

A: T / T 30% som depositum og 70% før levering. Vi viser dig billederne af kørestolen og pakkerne, før du betaler saldoen.

Q3. Hvad er dine leveringsbetingelser?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Hvad med din leveringstid?

A: Det tager normalt 3 til 5 dage efter modtagelse af din forudbetaling. Den specifikke leveringstid afhænger af varerne og mængden af din ordre.


Vores Service:

Denne bærbare kørestol er forsynet med damper og sugetæt plastskum i brun karton. Den er pakket i SKD-tilstand og nem at montere. Desuden tilføjer vi plastik vandtæt membranhætte hele kartonen.

Med lastbil fra vores fabrik til havnehavn eller lufthavn. Med jernbane til Europas område. Ved havet kunne vi vælge de fleste havhavne i Kina som fragtporten, Genarally, Port Tianjin.Hot Tags: ultralightweight foldbar kompakt kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billig, bedst,

Undersøgelse

You Might Also Like