Ultralightweight Compact Wheelchair

Ultralightweight Compact Wheelchair

Denne Ultralightweight Compact Wheelchair, med højkvalitets brandhæmmende, åndbar nylonbetræk, sædebælte inkluderet til hver pc, holdbare sidevægge, højdejusterbar fodplade samt push-to-lock hjulbremser.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktindledning

Ultralightweight Compact Wheelchair er nem at løfte og den lille størrelse gør den ideel til rejser. Vejer kun 24 kg. Stolen er nem at opbevare og transportere. Stolen foldes ned i midten som en standard kørestol og fodstøttene folder også ned for at gøre kørestolen endnu mere kompakt. De bageste dækbremser øgede komfort og sikkerhed.


Produkt detaljer

nylonpude manuel kørestol.png

Ultralid vægt holdbar stål stel ,

anti-rust og kort udseende.

nylon pude letvægts kørestol.png
  • Højkvalitets flammehæmmende, åndbar nylonbetræk.


nylonpude sammenfoldelig kørestol.png

Bordlængde, ikke-aftagelige armlæn, svampeklodser er meget bløde og komfortable.

nylonpude handicappet wheelchair.png

Fodstøtter med kardborrebeslag.

nylon pude protable wheelchair.png
  • 8 "flade frie fronthjul

  • 24 "fladfri baghjul med hvide ikke-mærkerende polyurethandæk.
Produc t Specifikation

QQ 截图 20171030154821.png


Produktegenskaber

Nylonpude letvægts Wheelchair har avanceret design med foldning til avanceret alsidighed og enkel transport. Det 18 "polstrede sæde er ergonomisk designet til komfort for at gøre uafhængig mobilitet nem og behageligt. Dækene er lavet af solid gummi og monteret på komposithjul, sikrer en ensartet glidende tur og funktionen push-to-lock-funktionalitet til ekstra sikkerhed. Slank sort-pulveriseret ramme er færdig med slidstærkt stål for at modstå revner og chipping. Den sorte tværbøjle og nylonstolebeklædningen er robuste, letvægts og lav vedligeholdelse til at rengøre.


Firmaprofil

Linkang Medical er en medicinsk udstyr Manufacturing & Trading virksomhed, der specialiseret sig i Rehabilitering Produkter, Hospital Device & Healthcare Prodcuts 'Manufacturing & Sourcing. Med den nøjagtige produkt- og servicepositionering, professionelt driftsteam og højkvalitetsproduktforsyning til at levere de bedste omkostningseffektive medicinske udstyr og serviceydelser til de globale læger og sundhedspleje. vi håber Linkang Medical vil være din mest loyale partnere i Kina.


Instruktioner

Udvid kørestol

Hold hånden med begge hænder, så venstre og højre ramme er let åbnet, og tryk forsigtigt håndfladerne på begge sider af sædepuden, indtil sædepuden er flad.

Rullestole folding

Drej venstre og højre fodpedaler opad og løft siderne af puderne med begge hænder opad.

Pedaljustering

For at justere fodpedalen skal du bruge værktøjet til at løsne låsebolten eller låsemøtrikken. Lås bolt eller møtrik efter justering til den rigtige position.

Løftebenjustering

Hvis brugeren skal justere løftefodens vinkel, skal du bare løfte benet mod røret, når du går opad. Når du er nede, trækker du forsigtigt løftehåndtaget ned med din hånd. Løsn løftehåndtaget efter justering til den rigtige position. Øvre og nederste benhynder kan også justeres ved drejning. For at justere ryglænets vinkel, behøver du kun at tænde dig selv mod ryggen af røret. Brug begge hænder til forsigtigt at trække ned og justere flangen. Der er fire huller til justering. (Bemærk: Brugeren skal bruge anti-tilt-slangen ved justering af ryglænets vinkel.
Hot Tags: ultralightweight kompakt kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like