Ultralight Children Travel Wheelchair

Ultralight Children Travel Wheelchair

Dette er en teenager letvægts kørestol .Vælg en QUICKIE foldet letvægts kørestol, hvis du har skiftende behov, eller hvis du er på udkig efter en bærbar mulighed, kollapses rammerne for nem transport, og de er meget justerbare, ultra lette og tilbyder vores bredeste vifte af muligheder. .
Chat nu

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Teenagertransportstolen med 16 "baghjul har en letvægts aluminiumsramme og polstret polstring. De fladede håndtag og den praktiske bagudløsningshængsel gør det muligt at foldes ned for nem opbevaring og transport. De ledsagede aktiverede håndbremser er ideelle til låsning af bagsiden hjul under patientoverførsler, og sørger for ekstra sikkerhed og kontrol. Leveres komplet med sikkerhedssele, svingende fodstøtter med kompositfotplader og hælløkker. Understøtter patientvægte op til 300 lbs.


Produktdetaljer:

Flared håndtag og praktisk tilbagehængt hængsel

Pulverlakeret stålramme

Polstret fuld længde permanente armlæn

Polstret nylonbetræk er komfortabelt, let og let at rengøre

Sikkerhedssele for ekstra sikkerhed

Nylon sæderemme

Komposithjul med massive gummidæk

Med værktøjsfrie faste fodstøtter med hælløkker


sammenfoldelige børn wheelchair.png

Folde

lette børn børnestol.png16 '' pneumatisk dæk

teenager handicappet ultralight wheelchair.png

Dobbelt støtte stolpe


faste fodstole børn wheelchair.png

Håndbremse

børn protable wheelchair.png
detaljer


TIM 截图 20180921113746.jpg


Produktkvalifikationer:

通用 图 1 (1) .jpg

通用 图 1 (2) .jpg


Manuel kørestole

Manuel kørestole - Manuelle kørestole er defineret af deres to store hjul i ryggen, hvor en bruger kan selv fremdrive ved hjælp af håndfælge. De kommer i 5 generelle kategorier, så de passer til dine behov:

1.Standard Kørestole - Dette er dine grundlæggende økonomi kørestole, de er gode til indendørs / udendørs brug og let kommerciel brug. Men de er tunge, hvilket er en vigtig faktor, når man overvejer at brugeren bliver nødt til at skubbe den vægt. Plus, det betaler at tænke over løfte disse stole i en bil, når de rejser.

2.Lightweight Kørestole - Laget af lettere materialer, disse rullestole ligner deres standard-type fætre. Generelt har disse stole bedre hjul og lejer, plus den lavere vægt, der gør det mere effektivt at selvdrive eller skubbe af ledsager.

3.Reclining Tilbage kørestole - Liggende kørestole, som navnet antyder, tillade de siddende brugere at lægge sig tilbage i deres stol. Lænende kørestole når næsten helt op.

4.Heavy Duty Kørestole - Kraftige kørestole er bygget specielt til brugere, der har brug for et bredere sæde og højere vægtkapacitet. Vores tunge kørestole kan rumme brugere op til 700 lbs. og med sædebredder op til 30 ".

5.Performance Kørestole - High tech opfylder høj ydeevne i vores præstations kørestolskategori. De er designet til at fungere som næsten en forlængelse af din krop. Hvert afsnit af stolen er tilpasset til din kropstype og for optimal effektivitet. Performance stole kommer i almindelighed modeller:

Sammenfoldelige rammer - disse foldes i midten - "harmonika" stil.


通用 图 - 轮椅 .png


Fuld refusion

Vi tilbyder fuld refusion på alle:

Transport stole

Standard manuelle kørestole

Lette vægt manuelle kørestole

Foldende ultralightweight kørestole * (undtagen 9000 osv.)

Recliner kørestole

Kraftige transportkørestole

Walkers

rollatorer

Rullestoltilbehør (tasker, ramper og vedhæftede filer)


Hot Tags: ultralette børn rejse kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like