Standard Pulver Spray Folding Wheelchair

Standard Pulver Spray Folding Wheelchair

Hver stol, vi sælger, er certificeret helt ny og støttet af producentens garanti. Funktionerne i kørestole i vores fabrik: alle kørestole foldes og passer i en standardbil, benstøtter kan fjernes eller fastgøres. Alle kørestole kommer fuldt monteret.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Produktet af sammenklappelig fast dæk manuel kørestol LK801C-DB er et af vores hot sale kørestole i Europa marked, 2000pcs eksport per måned. Vægtkapaciteten op til 125 kg, det er design for ældre. Og alle vores produkter har været ISO13485 og CE-certificeret. Vi har et professionelt F & U-team. Et års kvalitetssikring er vores engagement for enhver forbruger. Alle kunne finde en overkommelig kørestol i vores firma.


Produktdetaljer:

Produktet af sammenklappelig fast dæk manuel kørestol LK801C-DB detaljer:

fortable solid dæk wheelchair.png

Gery Handlebar kunne anti-slip stripe design,

let at skubbe fremad

sammenklappeligt solidt dæk .png

ABS anti-slip armlæn, mere sikker

Det sikre bælte kan sikre enhver kunde

maksimal sikkerhed

solid dæk grå manual wheelchair.png

Baghjulet permanent bremse,

skubbe mennesker og prøve brugere kan nemt bruge

TIM截图20180913130909.jpg


Produktudstilling:

Før foldning
Efter foldning
Sammenklappeligt fast dæk manuel kørestol.pngsammenklappeligt solidt dæk wheelchair.png


Produktkvalifikationer:

hot sale hjulstol med CE og IS13485.jpg

 

Der er 4 typer kørestole:

Standard kørestole: Standard kørestol er kendetegnet ved de to store hjul i ryggen og har mindre "caster" hjul foran, så sitteren selv kan fremdrive. Shop standard kørestole.

Transportkørestole: Transport eller kørestole kan ikke køres af sidderen kun af en ledsager (alle fire hjul er den mindre "caster" type). De har tendens til at være lettere at løfte og kan folde ind i et strammere rum. Shop medfølger kørestole.

Sport kørestole: Designet til kørestole brugere på domstole, strand eller spor, 1800wheelchair har et komplet udvalg af rabat håndcykler og alle terræn kørestole. Køb sport kørestole.

Liggende ryglænestole: Liggende kørestole er kørestole, som sidderen kan læne sig til en sovende stilling.

ny kørestol fro sale.jpg


Kørestype:

Det første du skal vide, når du vælger din kørestol er: Har du brug for en standard kørestol eller en transport kørestol. En standard kørestol er kendetegnet ved de to store hjul i ryggen og har mindre "caster" hjul foran, så sitteren selv kan fremdrive. Transport- eller rejse kørestole kan ikke drives af sitter kun af en ledsager (alle fire hjul er den mindre "caster" type). De har tendens til at være lettere at løfte og kan folde ind i et strammere rum.

Vores Service:

wheelchair services.pngHot Tags: standard pulver spray folding kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like