Medline Transport stol med 12 tommer baghjul

Medline Transport stol med 12 tommer baghjul

Medlines heavy-duty transportstol rummer op til 500 lbs. og giver maksimal komfort med et 22 "bredt højkvalitets nylon sæde. Håndbøjlerne giver større kontrol, og de 12 "baghjul forbedrer kørekvaliteten.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktindledning

Personer, der kan gå alene, men bliver trætte, kan stadig stadig følge med deres familie og venner. Med Freedom XW Bariatric Transport Chair kan en ven eller slægtning skubbe disse individer bagfra, når de går ud på restauranter og lægerens aftaler.

Produkt detaljer

Sammenfoldelig manuel kørestol.png

TRANSPORT & OPBEVARING

Simpelthen fold ryglæn og skub sider sammen

Sammenfoldelig letvægts kørestol.png

12 tommer MAG hjul med PU dæk,

sikker på en konsekvent glat tur,

og funktionen push-to-lock funktionalitet

for ekstra sikkerhed.

teenager manual wheelchair.png

Ønskelige funktioner

Sikkerheds sikkerhedssele, polstret armlæn

og nem at rengøre polstring.

 

TIM 截图 20180919114406.jpgSådan monteres en kørestol - Ud af kassen

Alle manuelle kørestole og transportkørestole leveres fuldt monteret. Alt du skal gøre er:

  • Tag kørestolen ud af kassen

  • Hæk på benstøttene, som fastgøres uden værktøj

  • Du er klar til at rulle


Påmindelser og yderligere tips:

Hvis du har et valg mellem et direkte fly eller tilslutningsfly, overvej at vælge direkte fly. Selvom det koster lidt ekstra, kan det være værd at undgå besværet med at forlade og om bord et fly to gange. Plus, slid på at overføre kørestolen fra fly til fly.

Ring altid til flyselskabet før du booker dit fly for at spørge om deres muligheder for adgang og hvordan de kan imødekomme dine individuelle behov for boarding og forlader flyet såvel som under flyvningen.

Kontakt lufthavnene (både afgangs- og ankommer lufthavne) for at spørge om sikkerhedsprocedurer for kørestole og andre mulige tilgængelighedsproblemer.

Hvis din kørestol eller tilgængelighed udstyr er beskadiget under dit fly, skal du kontakte US Department of Transportation (https://www.transportation.gov/airconsumer/file-consumer-complaint) for at indgive en klage.

Hvorfor er vægten vigtig?

Alt andet lige, lettere kørestole er lettere at skubbe og manøvrere. De giver også mulighed for relativt stressfri transport.

Overvej din livsstil, hvor ofte du kan transportere din kørestol, og hvem bliver nødt til at løfte den ind i bilens bagagerum. Hvis du eller din pasningspersonale ikke er særlig stærkere, kan en lettere kørestol passer perfekt til dine behov.


Hot Tags: Medline transport stol med 12 tommer baghjul, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste,

Undersøgelse

You Might Also Like