Letvægts dobbeltbremser Rullestol

Letvægts dobbeltbremser Rullestol

Produktet af letvægts dobbeltbremser kørestol LK801C3 er meget populære på amerikanske og europæiske markeder. Rammen sølvpulverbelagt stålramme. Designet af dobbeltbremser og dobbelt Cross Brace er sikrere for ældre og handicappede.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Produktet af letvægts dobbeltbremser kørestol LK801C3 er meget populære på amerikanske og europæiske markeder. Rammen sølvpulverbelagt stålramme. Designet af dobbeltbremser og dobbelt Cross Brace er sikrere for ældre og handicappede. For- og baghjul er solide dæk for at gøre det mere glat på jorden. Alle vores produkter er ISO13485 og CE certificeret. Vi har et professionelt R & D team og eftersalgsservice team. du kan være sikker på at købe.


Produktdetaljer:

letvægts dobbeltbremser kørestol LK801C3 detaljer:

letvægts dobbeltbremser.png

Siddepude med Oxford klud

mere blødt sæde, komfortabelt

ABS armlæn: ABS anti-slip armlæn,

mere sikker

dobbelt bremser manuel kørestol.png

Baghjulsbremse: let at styre hastigheden

og parkering, sikker kører på skråning vej

lette bremser wheelchair.png Håndtagbremse: Dobbelt sikkerhedsbeskyttelse
lette håndbremser kørestol.png

8-tommers solid forhjul,

360 grader rotation,

kører glat


Produkt specifikation:

Beskrivelse af varer

Manuel foldet kørestol

Model

LK-801C3

Oprindelige sted

TIANJIN LINKANG

Forhjul

8 '' solide dæk

Passende til

Ældste mennesker og handicappede

Baghjul

24 '' faste dæk

Hele Rammen

Sølv pulverlakeret

Sædebredde

43cm

Forgafler

Sort pulverlakeret

Sædehøjde

43cm

Cross Brace

Sølv pulverlakeret

NW

15 kg

Pedaler

Sølvpulverbelagt jern

GW

17 kg


Produktkvalifikationer:

bedste hjulstol med CE.jpg 


Sådan vælges en videnskabelig kørestol til ældre:

Ældre kan opleve dysfunktion i nedre ekstremiteter og vanskeligheder med at gå på grund af nedgangen i deres fysiske funktioner, som alvorligt påvirker ældre liv og sociale aktiviteter. Køb en kørestol er ikke jo højere prisen jo dyrere jo bedre, det vigtigste er for dig selv. Hvis du vælger den forkerte kørestol, vil det ikke kun forårsage økonomisk affald, men også skade kroppen.

Derfor, når du køber en kørestol, er det bedst at professionelle institutioner, under vurdering og vejledning af fagfolk, vælge den rigtige fysiske tilstand af deres kørestole.


sædebredde

Ældre mennesker sidder på kørestolen, der skal være 2,5-4 cm mellem de to lår og håndlisterne.


sæde længde

Den rigtige længde er, når de ældre sidder ned, forkanten af puden 6,5 cm bag knæet, ca. 4 fingre bredt. Hvis sædet er for langt, vil det modstå knæet, undertryk af blodkar og nervevæv og vil bære huden. Hvis sædet er for kort, vil det øge trykket på skinkerne, hvilket forårsager ubehag, smerte, blødt vævsskader og tryksår.


Ryglænshøjde

Under normale omstændigheder skal ryglænets overkant være omkring 10 cm i armhulen, omkring fingerbredden. Jo lavere ryglæn, jo større kroppens overkant og armeringsaktiviteten er, desto mere praktisk er de funktionelle aktiviteter, men understøtningsfladen er lille og påvirker kroppens glatte.


Armlænshøjde

I tilfælde af adduktion af armene er underarmen anbragt på armlænets ryg, og albuens bøjning er ca. 90 grader som normalt. Såsom håndlisterne for høje, trætte skuldre, der er nemme at fremme hjulkanten, kan nemt forårsage overbelastning af huden. Når håndlænken er for lav, har kørestolen tendens til at få armen til at læne sig fremad, hvilket får kroppen til at dumpe fra kørestolen. Betjening af kørestolen på lang sigt i en fremadgående position kan medføre, at ryggen forvandles, og brystet komprimeres og forårsager vejrtrækningsbesvær.

sæde og pedalhøjde

Sæde og pedalens højde er koordineret med hinanden, hvis sædet er højt, er pedalen relativt lav, mens pedalen er høj. Under normale omstændigheder sidder de ældre i kørestolen i underekstremiteterne på pedalerne, så den nedre lår 1/3 før forkanten på ca. 4 cm.


pude

For at få seniors til at føle sig godt tilpas i kørestolen og forhindre sår på sengen, skal sædepuder placeres på kørestolen og puderne kan distribuere trykket i skinkerne. Fælles puder har skumgummi og oppustelige puder.


Vores Service:

1.Vi har den bedste sælger til at svare dig om 24 timer!

2.Perfect eftersalgsservice kan også leveres!

3.OEM & ODM er også tilgængelige! Såsom logoer, klistermærke mv.

4.Sample bestil

5.Vort produktsortiment varierer fra manuel kørestol til elektrisk kørestol, så du kan finde de produkter du kan lide!

elektrisk kørestol service.png 


Hot Tags: letvægts dobbeltbremser kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like