Letvægts Sammenfoldelig Antibedsore Kørestol

Letvægts Sammenfoldelig Antibedsore Kørestol

Produktet er tykt polstret sæde stof, det er meget hotseller i Mellemøsten lande, især i Jordan og Egypten lande.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Produktet af Lightweight Collapsible Antibedsore Wheelchair er klassisk sort farveramme og med hård og tykk padpude. Det er let at folde og letvægt. Tre års garanti er også en god garanti for den holdbare kvalitet.


Produktdetaljer:

handicappede sammenfoldelige kørestol 802D detaljer:

handicappet foldbar manuel kørestol.png

dobbelt tykkere svamp, mere behagelig

Sikkerhedsbæltets design sikrer

maksimal sikkerhed.

handicappet manuel kørestol.png

Ikke-pneumatiske dæk, høj slidstyrke,

øget kørestolsbrug.

handicappede wheelchair.png Nye type MAG dæk, attraktive

og miljømæssige

og tykede harpikspedaler,

bærbar og holdbar


TIM截图20180907150455.jpg


Produktkvalifikationer:

图片 1.png


Virksomhedsoplysninger:

Etableret i år 2012, vi "Tianjin Linkang Medical Apparatus Co., Ltd," har med succes dukket op en stor producent og eksportør af høj kvalitet Hospital Steel Møbler. Det tilbudte produktsortiment består af manuel kørestol, elektrisk kørestol, sygehusfladder. Alle tilbudte produkter fremstilles ved hjælp af kvalitetsprøvet materiale og nyeste teknologi i henhold til industristandarder. Vores sortiment har fået høj anerkendelse på grund af de fremragende funktioner som let at installere, holdbar, fremragende funktionalitet, meget effektiv, nem brugervenlighed og optimal styrke.


Ansøgning:

Vi bestræber os på at blive et berømt firma ved hjælp af vores kvalificerede team af fagfolk og avanceret forskning og teknologi. For at fremstille disse højkvalitets kørestole understøttes vi af en ultramoderne infrastruktur. Dette hjælper os med at udføre vores produktion på den rigtige måde. Desuden opfylder vores produkter de højeste kvalitetsstandarder med hensyn til deres levering af kvalitet og ydeevne samt kan tilpasses med hensyn til design og efterbehandling specifikationer som krævet af kunderne.


Vores Service:

1.Vi har den bedste sælger til at svare dig om 24 timer!

2.Perfect eftersalgsservice kan også leveres!

3.OEM & ODM er også tilgængelige! Såsom logoer, klistermærke mv.

4.Sample bestil

5.Vort produktsortiment varierer fra manuel kørestol til elektrisk kørestol, så du kan finde de produkter du kan lide!Hot Tags: letvægts sammenklappelig antibedsore kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billig, bedst

Undersøgelse

You Might Also Like