Letvægts Krompletteret Transport Manuel Kørestol

Letvægts Krompletteret Transport Manuel Kørestol

Denne kørestol er designet til folk, der ikke kan gå let af sig selv. Denne letvægts transport manuel kørestol er lavet af stålrør forkromet stolramme, sæde og ryg er fremstillet af PVC-polstring.
Chat nu

Produktdetaljer


Produkt detaljer

letvægts transportmanual wheelchair.png

  Handrim er forkrommet med en glat overflade,

vil ikke skade brugerens hænder.

forkromet manuel kørestol.png

Forkromede forgafler gør det hele

kørestol smukke og anstændige.

forkromet letvægts kørestol.png

Aluminium fodplader, holdbare og faste

forlænge dets levetid.


Produkt specifikation

QQ 截图 20171025174804.png


Virksomhedsoplysninger

Tianjin Linkang Medical Apparatus Co., Ltd. er en samling af produkt forskning, udvikling og salg som en af de moderne virksomheder. Virksomhedens vigtigste produkter omfatter: række medicinsk seng, hjemmepleje seng, plejehjem forsyninger, kørestol, toilet stol, stokpind, blind stok, walker, og luftmadras og andre medicinske, rehabiliteringsprodukter.

图片 1.png

Vi har ikke kun det uafhængige forsknings- og udviklingshold og etablering af et omfattende produktkvalitetskontrolsystem, og dermed sikrer fabrikkens produkter med høj quality.we har mere end 200 ansatte, 100 sæt produktionsudstyr, ledelse og produktion styrke fremad, kan ikke kun imødekomme en række store ordrer, og kan imødekomme OEM / ODM ordrer. Vi ser oprigtigt frem til at arbejde med dit samarbejde og sørge for kvalitetsservice til din tilfredshed.Hot Tags: let forkromet transport manuel kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billig, bedst

Undersøgelse

You Might Also Like