Handicap Foldable Wheelchair

Handicap Foldable Wheelchair

Den handicappede foldbare kørestol er svejset af højstyrket kulstofstål, og den største dobbeltstøtter understøtter bedre stabiliteten og sikkerheden af produktet. Er de gamle mennesker og handlingen er ikke den foretrukne rejseproduktdeling
Chat nu

Produktdetaljer

Den handicappede foldbare kørestol er svejset af højstyrket kulstofstål, og den største dobbeltstøtter understøtter bedre stabiliteten og sikkerheden af produktet. Er de gamle mennesker og handlingen er ikke den foretrukne rejseproduktdeling.

Produktegenskaber:

1. Højkvalitets carbonstål hovedramme oxidationsbehandling: sømløs sikkerhedssvejsning, krop stærk, tung belastning bærer mere holdbar, folde bærbar og praktisk.

handicappet foldbar kørestol.png

2. Pude ryglæn vedtager Oxford-stof af høj kvalitet, som er behagelig og åndbar, og absorberer fugt og fugtsikker. Hold dig væk fra plager af bedsore.

3. PU baghjul: baghjulet bruger faste PU-dæk for at forhindre flammefulde dæk og har god stødabsorptionseffekt. Det er sikkert og sikkert at bekymre sig om din rejse.

handicappet letvægts kørestol.png

4. forstærket sikkerhedssele design: styrke din rejse sikkerhed, 360 graders beskyttelse, mere hensynsfuld og mere komfortabel.

handicappede protable wheelchair.png

5. Dobbelt støtteramme: Stærk dobbelt X-støtteramme, højkvalitets carbonstålrør tykt 22mm. vægtykkelse 2 mm, gør hele rammen mere sikker og mere stabil.


FAQ:

Sp .: Kan jeg få nogle prøver?

A: Ja, vi er beærede over at tilbyde dig prøver til kvalitetskontrol, men det vil tilføje ekstra omkostninger og forsendelsesomkostninger ved kurer.

Sp .: Kan jeg blande forskellige modeller i en container?

A: Ja, forskellige modeller kan blandes i en beholder.

Sp .: Kan vi bruge vores logo og hvad med farve?

A: Ja, ethvert logo, klistermærke eller farve er acceptabelt, vi kan producere kørestolen efter dine krav. Vi leverer OEM og ODM.

Q: Hvilken betaling accepterer du?

A: Vores sædvanlige praksis til betaling er L / C, T / T.

Q: Hvad er leveringstiden?

A: Leveringstiden varierer fra 25 til 40 dage efter den forskellige kørestol.


Ansøgning:

Denne form for ældre eller ubelejlige patient kan bruges som et supplerende redskab til livet. Som mobil sanitetsartikler kan det placeres bekvemt i soveværelset eller værftet, og det kan bruges bedre med toilet sanitetsartikler. Praktisk og generøs, nem at flytte.

通用 图 - 轮椅 .png


Fordel:

1.Low MOQ: Det kan opfylde din salgsfremmende virksomhed meget godt.

2.OEM Accepted: Vi kan producere ethvert design.

3. God service: Vi behandler kunder som ven.

4. God kvalitet: Vi har strenge kvalitetskontrol system. Godt omdømme på markedet.

5.Fast & Cheap Delivery: Vi har stor rabat fra speditør (Long Contract).


Ordrehåndbog der Guide

Generelle bestillingsoplysninger

Vi sætter stor pris på vores arbejde og i det store udvalg af produkter, vi tilbyder. Vi er erfarne med at servicere Sydamerika marked, europæisk marked, Mellemøsten og Afrika marked. Vær opmærksom på, at vores produktionstider afhænger af specifikke varer og varemængder. Vores succes er baseret på vores forståelse af krav og karakter af salgsfremmende og markedsføringsfrister. Derfor sikrer vi altid, at hver ordre leveres til tiden.Hot Tags: handicappede foldbare kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billig, bedst

Undersøgelse

You Might Also Like