Handicap Foldable Teenager Wheelchair

Handicap Foldable Teenager Wheelchair

Kørestole er et vigtigt redskab til rehabilitering. Kørestole er ikke kun et transportmiddel til fysisk handicappede og bevægelseshæmmede, men vigtigere er de i stand til at udøve og deltage i sociale aktiviteter ved hjælp af kørestole.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktindledning

Før du kører på kørestolen og inden for en måned, skal du kontrollere, om boltene er løs. Hvis det er løs, stram det i tide. Ved normal brug skal du kontrollere hver tredje måned for at sikre, at alle komponenter er gode. Kontroller de forskellige møtrikker på kørestolen (især fastgørelsesmøtrikken på bagakslen). Hvis det er løs, skal det justeres og strammes i tide.


Produkt detaljer

ultralette børn lille kørestol.png

Det kan foldes.

Det er meget bekvemt for udenfor rejser

eller opbevaring. Kan nemt opbevares i bilen.

sammenklappelige børn lille kørestol.png

Flip-up skrivebord armlæn

Det er bekvemt at skubbe

kørestol til spisebordet.

lette børn små kørestol.png

Dobbelt X-brace,

Min.125 kg vægtkapacitet,

ansøge om de fleste forbrugere.


TIM截图20180817180445.jpg


Certifikat:

Fabrik: ISO13485: 2003 standard

Produkter: Alle kørestole er blevet gennemgået over for deklarationskravene til overensstemmelse for CE-mærkning Ifølge direktivet om medicinsk udstyr 93/42 / EØF Bilag I og VII.

Vores fordele:

  1. Har samarbejdet med mange importører i mere end 10 år.

  2. Erfarne med at drive forretning med store kunder.

  3. Hurtig leveringstid for anstændige ordrer.

  4. Egen design team for udvikling af nye produkter.

  5. Fabrik revideret af SGS, Intertek.

  6. Gratis prøver kunne leveres.


Kørestol vedligeholdelse:

Først og fremmest skal du fuldt ud forstå enheden, hvordan man bruger den, funktionen af knapperne overalt, synes ikke at købe ting, kan ikke bruges fleksibelt på kritiske øjeblikke, især hvordan man starter og hvordan man stopper hurtigt, når de pludselige begivenheder kan spille en central rolle.

Hold kroppen ren og tør på et tørt sted for at forhindre delene i at ruste.

Kontroller dækbrugen regelmæssigt, reparér de roterende dele i tide, og tilføj jævnligt en lille smule smøreolie.

Nogle gange er det uundgåeligt at få mudret vand, eller blive våd af regnen, være opmærksom på at rense jorden i tide og anvende rustfrit voks. Regnen er for sur. Hvis jorden ikke rengøres i tide, og det er let at blive rustet i kørestol, i hvert fald fra det visuelle. Det påvirker dets skønhed.


initpintu_ 副本 .jpg-

 


Kørestole operationer:


Kørestilling: Hold armlænene udad med begge hænder, og tryk forsigtigt på kørestolen på begge sider af puderne for at udvide dem let; drej først pedalerne op og drej dem på hovedet.


Rullestolefolding: Brug begge hænder til at tage fat i puden og løfte midtdelen op og tilbage, og kørestolen kan foldes.


Fodhøjdejustering: Løsn firkantets fastgørelsesbolt i bunden af pedalbuen, tryk ind eller træk det lige rør og juster pedalens højde frit.


Ride: Først oprej foden, sidde fladt, hold den fladt, hold foden og bevæg begge sider af håndringen frem eller tilbage samtidig for at få patienten til at bevæge sig fremad eller bagud. Når du drejer til venstre, stabiliserer venstre hjul. Træk højre hjul fremad, drej til højre og omvendt.


Bremse: Skub bremsehåndtaget til at bremse.


Hot Tags: handicappede foldbare teenager kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like