Økonomisk høj densitet Aluminium Sammenfoldelig Kørestol

Økonomisk høj densitet Aluminium Sammenfoldelig Kørestol

Processen med kørestol design har det primære formål at fremstille kørestole, der udfører usædvanligt og sørge for passende plads til kørestolsbrugere. Kørestolenes design indebærer også, at der skabes en passende postural støtte til brugeren uden at svække holdbarheden, sikkerheden og styrken.
Chat nu

Produktdetaljer

Aluminium Rullestol Beskrivelse

Specifikationer for kørestol design er skabt af industrien som helhed, hvilket betyder, at folk er involveret på alle niveauer i branchen. Dette vil omfatte regeringsorganer, der er ansvarlige for kørestolsbestemmelser, producenterne der skaber designet, er kørestolsproducentens ingeniører også involveret i processen.


Aluminium Wheelchair Funktioner

Her er mange beslutninger, der skal træffes, og en forståelse for, hvordan hver beslutning vil påvirke andre beslutninger, er vigtig. Hvis du f.eks. Vælger en lav sædehøjde, kan du ikke vælge store hjul, da hjulene vil påvirke sædehøjden. Et andet eksempel ville være, hvis du vælger 70 graders fodstøtter, kan du måske ikke vælge 8 "hjul. Ofte vælger du den rigtige kørestolskonfiguration til en kørestol er en tilsyneladende endeløs serie af kompromiser.Aluminium Rullestol Dele & Tilbehør


ALUMINIUM HJULKØRER BILLEDER VISWHEELCHAIR PARAMETERS

TIM截图20180512110715.jpg


ANVENDELSE :
Dette produkt er egnet til driftsproblemer hos handicappede, patienter og svage ældre i stedet for at gå i gang.


AFTER-SALGS SERVICE:

Vi er en af de professionelle kørestol fabrik her i Kina,
Bedste produktionskapacitet, Bedste kvalitetskontrol, Bedste service,
Vi startede som fabrik, fremstilling af kørestole, elektrisk scooter, knærehabiliteringsudstyr, specialiseret i letvægts bærbar foldet kørestol.

Hot Tags: økonomisk høj densitet aluminium sammenklappelig kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billig, bedst

Undersøgelse

You Might Also Like