ABS Tire folde Transport kørestol

ABS Tire folde Transport kørestol

Denne kørestol kaldes lightweight sammenfoldelig transit kørestol. Fold ned ryglæn med sikkerhedssele bagbremse, swing væk og removalbe fodstøtte. Sort nylon betræk.
Chat nu

Produktdetaljer

TIM截图20180731142233.jpg

Produktdetaljer


TIM截图20180731141648.jpg


TIM截图20180731140229.jpg


Kørestol udvikling i Tianjin

Udviklingen af markedet for kørestol i Tianjin har stået på i lang tid. Alle kørestol bil produktionsselskaber investerer konstant i visse midler til forskning og udvikling og forbedring. Alle for bekvemmeligheden af forbrugerne er at gøre brugerne, komfortabel og nem at bruge målet med kørestol producenter. Kørestole produceret er bedste i kørestol industrien i Tianjin. Produkterne er af god kvalitet og nem at betjene. Kørestole producerer vi har lang levetid, komfortabel, praktisk, god eftersalgsservice og gunstige pris. Vi har vundet støtte og tillid til kørestolsbrugere.


Firmaoplysninger

Vores virksomhed opererer hovedsagelig Manuelle kørestole og elektriske kørestole. Blandt dem er den manuelle kørestol lys, Sammenfoldelig og sikker. Kørestol puder er tilgængelige med bløde puder, dobbelt-turn puder, læder puder, osv. Kørestolen ramme har også en spray ramme, en forgyldt ramme og en aluminiumsramme for dig at vælge imellem. Hertil kommer, vores virksomheden har også udviklet flere kørestol-monteret kørestole til kørestolsbrugere, som er omkostningseffektiv og nem at bruge! Kvaliteten af kørestolen er relateret til brugerens komfort og funktionalitet. En god kørestol kan gøre brugeren føler bekvemt og hurtigt, fremragende komfort, nem at betjene, arbejdskraft-besparelse, og gang-besparelse, som vil gøre fakta taler og være glade.


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Q: Hvad er MOQ?

A:50pieces.

Q: Hvad er afrejse port?

A:Tianjin xingang havn.

Q: Hvad er betalingsbetingelsen?

A:T/T, L/C, D/P

Q: kan du bruge vores kunst?

A:Ja, kan vi opfylde dit logo og farve design.

Q: Hvad er den producerende tid og levering tid?

A: vi kan forberede en gratis prøve inden for en day.30days efter modtaget indbetaling for 1 * 40HQ.Hot Tags: ABS tire folde transport kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like