Chrome Forgyldt foldbar ikke-pneumatisk kørestol

Chrome Forgyldt foldbar ikke-pneumatisk kørestol

Denne kørestole blev bragt i at øge Wightlinks tilgængelighed tilbyder før den travle sommer ferie sæson.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse:


Denne chrome kørestol har en ny justerbar sædesystem, som har en maksimal sædedybde af 18" til 20", hvilket gør det mere velegnet til højere brugere.

Designet med stil og indstillingsmuligheder i sindet, det er senest i denne serie af kørestole og som med den originale model features, som alle er designet til at være nem at bruge og æstetisk tiltalende.

Ud over at tilbyde en kørestol løsning for højere brugere, der tidligere har haft problemer med at finde en egnet kørestol,

en tunge version er også tilgængelig i sæde bredder 20", 22" & 24 "for brugere på op til 170kg.


Produkt detaljer billeder:


chromed foldable wheelchair.jpg


Denne kørestol kan foldes nemt og transporteres i bil, meget velegnet til rejser eller gå ud.


chromed foldable manual wheelchair.jpg


Det er ikke-pneumatisk bageste dæk med forkromet handrim, meget skinnende og anti-rust.


chromed manual wheelchair.jpg


Rustfrit stål paneler og stål håndbremse, sikrer brugernes sikkerhed.


chromed protable wheelchair.jpg


Blød og PVC armlæn, behagelig at være polstret og hvile.


chromed ultralight wheelchair.jpg


Holdbare X-brace, støtte hele kørestolen, 1,5 mm stål rør bear en tunge.


Produktspecifikationer:

QQ截图20171027165117.png


Produkt anvendelse:


Ikke alle handicap er det samme, og fordi de manifesterer sig på forskellige måder, er det svært at foretage generaliseringer. Utrolig avanceret, let f.ex og sidde-stå stole er kun virkelig velegnet til personer med god øverste organ styrke. Personer med lavere spinal personskader eller forhold, der påvirker kun deres benmuskler, for eksempel, kan være i stand til at bruge dem. Men for dem med neuromuskulære lidelser, for eksempel, selv en sidde-stå stol ville være for meget af en stamme på deres organer.


Vedligeholdelse:


Vores vedligeholdelse er meget stict med kørestole som der har været meget få spørgsmål gennem årene og vi har sjældent havde kontakt Hayling kørestole undtagen for at bestille ekstra modeller på grund af deres popularitet og ydeevne.


Firmaoplysninger:


LINKANG har været udviklede sig til en samlet enhed med R&D, design, fremstilling og handel. Vi holder os til at forfølge den initiativrige & innovative ånd. Det bragte i de moderne modeller og omsætte det i praksis.

LINKANG konstant stræber efter at opfylde markedets og tage højde for behov af kunder til at forme en berømt national mærke. Vi er villige til at bringe vores smukke fremtid med dig!


Pakning & Shipping

Pakning: Kartoner skal placeres ordnet.

Forsendelse: Belastning mængde beregnes perfekt til fulde i en 20GP/40GP/40HQ.Hot Tags: Chrome Forgyldt foldbar ikke-pneumatisk kørestol, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like