Aluminiumstræk Quadruped Crutch

Aluminiumstræk Quadruped Crutch

Aluminium stræk quadruped krykke teleskopiske fire klo krykker professionelt design, for at opfylde de forskellige behov hos forskellige grupper af mennesker, egnet til ældre, underdele og andre mennesker.
Chat nu

Produktdetaljer

Aluminium stræk quadruped krykke teleskopiske fire klo krykker professionelt design, for at opfylde de forskellige behov hos forskellige grupper af mennesker, egnet til ældre, underdele og andre mennesker.

Produkt beskrivelse:

1) Dette er en omhyggeligt designet teleskopstang. 10 gearfri ekspansionsjusteringsposition, for at opfylde kravene i forskellige grupper af mennesker, for at gøre deres brug mere behagelig, mere bekvem, mere hensynsfuld.

handicappet aluminium stræk quadruped crutch.png

10 gearindstilling


2) fire vinkel glat design: den gamle mands balance evne er dårlig, kroppen er ubehag eller skaden og så videre, vælg flervinkelstangen for at øge selvstøttestyrken.

foldbar stræk quadruped crutch.png

fire vinkel glat design


3) Personalet brugte aluminiumslegering af høj kvalitet, høj rustfast kvalitet og slidstærk. Designet af projektil spænde kan strække længden hurtigt. Aluminiumslegeringen af høj kvalitet kan effektivt sikre forbindelsen mellem det øvre og nedre personale, og også gøre krykkningerne mere følsomme.

handicappet aluminium stræk quadruped crutch.jpgLetvægts aluminium stretch quadruped crutch.jpg

høj kvalitet aluminiumlegering af høj kvalitet aluminiumslegering


4) Anti-slip håndtag ergonomi: brugen af højdensitets miljøbeskyttelses harpiks materialer for at øge sikkerheden og komforten af udendørs sport.

ultralight aluminium stretch quadruped crutch.png

anti skid håndtag


5) miljøbeskyttelsesharpiks antiskid fodmåtte: blød og moderat, høj slidstyrke, stærkt greb, kan effektivt spille rollen som anti-slip og give en stærk garanti for din sikre rejse.

justerbar aluminium stræk quadruped crutch.png

הresin antiskid fod


Produkt specifikation:

Materiale: aluminiumslegering / stålrør

Håndtagslængde: 13cm

Justeringsområde: 76-98cm

Bundlængde: 20,5 cm bred: 17,5 cm

Højden på hver fil: 2,5 cm

Egnet til befolkningen: Mellemaldrende og ældre mennesker, Handicappede, Person, der har brug for hjælpeværktøjer til ulemper


FAQ:

Sp .: Kan jeg få nogle prøver?

A: Ja, vi er beærede over at tilbyde dig prøver til kvalitetskontrol, men det vil tilføje ekstra omkostninger og forsendelsesomkostninger ved kurer.

Sp .: Kan jeg blande forskellige modeller i en container?

A: Ja, forskellige modeller kan blandes i en beholder.

Sp .: Kan vi bruge vores logo og hvad med farve?

A: Ja, ethvert logo, klistermærke eller farve er acceptabelt, vi kan producere kørestolen efter dine krav. Vi leverer OEM og ODM.

Q: Hvilken betaling accepterer du?

A: Vores sædvanlige praksis til betaling er L / C, T / T.

Q: Hvad er leveringstiden?

A: Leveringstiden varierer fra 25 til 40 dage efter den forskellige kørestol.


Ansøgning:

Kørestole giver ydeevne, stabilitet, komfort og alsidighed, alt sammen i en pakke, der er stilfuld nok til at være en naturlig forlængelse af det liv, det er berigende. Vi er stolte af fremstilling af højkvalitets kørestole, der er designet med patienternes mobilitet og uafhængighedsbehov i tankerne.

通用 图 - 轮椅 .png


Fordel:

1.Low MOQ: Det kan opfylde din salgsfremmende virksomhed meget godt.

2.OEM Accepted: Vi kan producere ethvert design.

3. God service: Vi behandler kunder som ven.

4. God kvalitet: Vi har strenge kvalitetskontrol system. Godt omdømme på markedet.

5.Fast & Cheap Delivery: Vi har stor rabat fra speditør (Long Contract).


Ordrehåndbog der Guide

Generelle bestillingsoplysninger

Vi sætter stor pris på vores arbejde og i det store udvalg af produkter, vi tilbyder. Vi er erfarne med at servicere Sydamerika marked, europæisk marked, Mellemøsten og Afrika marked. Vær opmærksom på, at vores produktionstider afhænger af specifikke varer og varemængder. Vores succes er baseret på vores forståelse af krav og karakter af salgsfremmende og markedsføringsfrister. Derfor sikrer vi altid, at hver ordre leveres til tiden.Hot Tags: aluminium stræk quadruped krykke, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like