Endnu en gang erklære VGM i henhold til de faktiske omstændigheder: en bøde på 8000 dollar for at skjule og fejlrapportering!

- Aug 17, 2020-

For nylig udsendte EVA international shipping en meddelelse: Hvis forskellen mellem den faktiske vægt af containeren og VGM vægt er mere end 5 tons, eller den faktiske vægt overstiger den maksimale operationelle samlede vægt af containeren, skal afsenderen informere og ændre det på eget initiativ, og straffen er USD 4000 / container; hvis den findes og verificeres af afgangsstedet, transithavnen, destinationskodecontainerpladsen eller en tredjepartsorganisation, der er anerkendt af den maritime enhed, er sanktionen på 8000 USD/Container.


Faktisk har rederier som Mærsk, Middelhavsområdet og andre rederier efterfølgende annonceret, at VGM vil blive sigtet for falsk anmeldelse og fortielse. I slutningen af juli udsendte et indenrigs-maritimt bureau en meddelelse om straf for en overvægtig container med en bøde på 8500 yuan. Det forlyder, at der også er politiske lækager af maritime myndigheder i andre regioner: hvis container overvægt fejl overstiger 1 ton, vil det blive idømt en bøde 8500, og anden gang det er fundet, vil bøden begynder at være 2W.


Vi skal være opmærksomme på det! Vær ikke overvægtig!