Colombo Port Strike lammet! Nigerias største havn er stærkt tilfredse!

- Jul 27, 2020-

For nylig på grund af dårligt vejr, epidemisk situation og andre årsager er nogle vigtige havne i nogen grad blevet påvirket.Protest og strejke i Colombo havnDen 21. juli sagde foreningen for Colombo havnemyndighed i Sri Lanka: det er planlagt at afholde en protest og strejke i den østlige containerterminal i Colombo havn fra den 22. juli i en uge.


På nuværende tidspunkt er der 23 fagforeninger i Colombo havnebranche, og alle fagforeningsmedlemmer har deltaget i protesten. Protestaktiviteterne ved den østlige containerterminal i Colombo-havnen vil i vid udstrækning føre til total lammelse af havnen og manglende toldbehandling af varer.


Speditører og udenrigshandelsvenner i denne havn bør være opmærksomme.

Colombo havn, også kendt som Colombo kunstig havn, er ikke kun den største havn i Sri Lanka, men også en af ​​de største kunstige havne i verden.


Havneområdet i Colombo havn er 24.000 kvadratmeter. Der er to havneindgange. Vanddybden i havnen er mellem 9 meter og 11 meter. Forholdene er gode. Den er velegnet til at samle store og super store kar. Det kan parkere 40 super store skibe og nogle små og mellemstore fartøjer på samme tid.


Der er tre bølgebarrierer i den sydvestlige, nordøstlige og nordvestlige del af havnen, med den ene side mod havet. Placeringen er fremragende og praktisk for skibe at komme ind og forlade.

Den fremragende geografiske placering af havnen i Colombo i Sri Lanka, som lige er beliggende i en central placering på Det Indiske Ocean øst og vestkyst, er omkring 3000 km væk fra Malacca-stredet og Adenbugten, så det er en transithavn og forsyningshavn til skibe, der krydser Det Indiske Ocean.Nigeria' s største havn er stærkt overbelastetAPAPA-havnen, Nigeria' s største havn, oplever alvorlig overbelastning. Containerflåde har ventet uden for havnen i flere måneder bare for at komme i kø.


På nuværende tidspunkt er alle veje, der fører til Lagos havn, i alvorlig overbelastning. Der er lange linjer med lastbiler. Chauffører håber at ankomme til havnen så hurtigt som muligt, lægge eksportcontainere eller hente importerede containere.

I denne periode forblev chaufførerne på den mudrede og beskidte rejse. På grund af regnvejr i området forværrede vejforholdene. De badede, spiste og sov i området om natten og ventede på at få adgang til havnen.