Familie sygepleje medicinsk seng

Familie sygepleje medicinsk seng

Den multifunktionelle elektriske medicinsk seng anvendes hovedsagelig til behandling, redning og omladning i hospitalsintensive afdeling (ICU) og general ward patienter.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktindledning

Den multifunktions elektriske medicinsk seng er sammensat af ABS senghoved, ABS løfteskinne, sengebord, sengestel, bedramme, løfteforbindelse, elektrisk lineær aktuator, controller, universalhjul og andre hovedkomponenter.Produkt detaljer

ajust hjem handicappede medicinsk bed.jpg

Hjulene er lavet af rustfrit stål tavshjul og 4 hjulbremser, som er stabile og pålidelige og smukke.


ajust hjem ultralight medicinsk bed.jpg

Hovedgærden og sengens ende er dannet af rustfrit stål, og udseendet er smukt, og lastning og losning er gratis.

ajust hjem behageligt medicinsk bed.jpg

Overfladen af sengen behandles ved at pille og fosfere elektrostatisk spray, og udseendet er smukt.

ajust hjem lette medicinsk seng.jpgBevægelsesskinnen er en koreansk aluminiumslegerende anti-pinch folding hegn.


ajust hjem enkelt funktion medicinsk bed.jpg

Sengrammen er svejset med dobbeltlag af høj kvalitet stål. Sengens overflade vedtager den populære meshstruktur, som er åndbar og holdbar.


Produc t Specifikation

72@97~N7CF0L}QK9{4PUBVN.png


Virksomhedsoplysninger

Selskabets vigtigste produkter omfatter: plejehjælpestol, elektrisk kørestol, krykke, walker, hospitalsseng og andre medicinske produkter. Vores virksomhed er en nøglebeskyttelsesenhed i Tianjin City og har været højt værdsat af ledere fra alle samfundslag. Varemærkeprodukterne er blevet eksporteret til mere end 20 lande og regioner. Meadst har ikke kun et selvstændigt F & U-team, men også en række modne patenter og samarbejder med en række højere læreanstalter om at udvikle og opdatere produkter. Virksomheden har etableret en komplet produktkvalitetskontrol system, og bestået ISO9001 kvalitetssystem certificering og ISO13485 medicinsk udstyr kvalitetssystem certificering.

Sikker brug af forsigtighedsredigering

1. Kontroller først, om strømkablet er korrekt tilsluttet, inden du bruger den elektriske medicinsk seng med flere funktioner. Er controllerkablet pålideligt?

2. Ledning og strømkabel til regulatorens lineære aktuator må ikke placeres mellem løfteleddet og de øvre og nedre sengelister for at forhindre, at ledningerne skæres, hvilket medfører personskadeulykker.

3. Når rygpanelet er hævet ligger patienten på panelet og må ikke implementere.

4, folk kan ikke stå på sengen for at hoppe, når bagpladen stiger, folk sidder på bagpladen og står på sengen panelet, ikke lov til at gennemføre.

5. Efter universelle hjulbremser er det ikke tilladt at skubbe og bevæge sig. Den kan kun flyttes, efter at bremsen er slået fri.


Ofte stillede spørgsmål

Q1. Kan du tilbyde garanti for den elektriske kørestol?
A: 36 måneder til kørestol, 12 måneder til børsteløs motor, lithiumbatteri, joystick controller og andre dele.


Q2.Hvis du har certifikater for elektrisk kørestol?
A: Ja, CE, FDA er godkendt til vores elektriske kørestol, især vi har mere erfaring med at eksportere til Europa og USA.


Q3. Betaling og forsendelse?
A: Vi accepterer: L / C, T / T, Paypal, WESTERN UNION, MasterCard og Visa-kort, FOB, CIF, DDU og så videre er tilgængelige.

 


Hot Tags: familiepleje medicinsk seng, Kina, Foshan, fabrik, leverandører, billige, bedste

Undersøgelse

You Might Also Like